Udělejte vaše bydlení dokonalé

Udělejte vaše bydlení dokonalé

Právě jste si koupili krásný byt a přemýšlíte, jak s holobytu uděláte krásný domov? Ano? V tom případě jste zde na správném místě! Naše redakce pro vás sestavila ty nejlepší nápady, díky kterým se z obyčejného prázdného bytu, nebo domu, stane ten pravý domov s duší. No, neztrácejme čas a pojďme se na všechny ty nápady společně podívat!

vestavěná skířň

Asi největší vychytávkou posledních let, kterou byte si určitě měli pořídit, jsou vestavěné skříně. Skříně na míru https://www.sten-skrine.cz/ udělají z vaším prostorem opravdu velký zázrak. Budete mít skříň odezdi ke zdi a bude vypadat opravdu krásně. Nikde žádná volná místa pro usazování prachu. Nikde žádné nedodělky. Jen krásná skříň, která bude vypadat jako stěna. No nezní to prostě božsky? V posledních letech je navíc trendem na tyto skříně dávat velká zrcadla. Díky nim opticky až několikanásobně zvětšíte prostor – což se může hodit především těm z vás, kteří si koupili malý byt, ve kterém opravdu šetří prostor tak moc, jak jen se dá.

skříň na míru

Kromě krásných, nových vestavěných skříní, byste si měli koupit i spoustu květin – ideálně těch živých. Květiny jsou živý artikl, který dokážou do prostoru přinést život a radost. Díky nim celý prostor vypadá živě a optimisticky. Nicméně má to jednu nevýhodu – musíte se o ně starat. Pakliže nejste zrovna zahradník a každá květina vám umře, volte nějaké kaktusy, nebo velmi nenáročné květiny. I živý kaktus je lepší, než umělá květina.

No a čím jiným dokreslit váš pokoj jiným, nežli obrazy! Jak se říká, obrazy mají duši a můžete s nimi vyjádřit mnoho. Pokud si tedy dáte záležet na správném obrazu, může vystihovat vaši osobnost, vaši povahu i vaše postoje k životu. Prostě může se stát takovou vaší symbolikou. A nemusíte za to ani moc utratit – pokud si nepotrpíte na originály, bude vám jistě stačit nějaká kopie za pár korun.